OM OSS

Nyköpingskliniken

Allt började med att vi brukade bjuda in våra vänner till skönhetsevent. I takt med att eventen växte och fler ville bli inbjudna valde vi att starta en klinik tillsammans. Namnet Nyköpingskliniken kommer ifrån att vi vill att alla ska känna sig bekväma med att besöka oss, kvinnor som män. Vi arbetar alltid med premium produkter. Låt oss hjälpa dig framhäva din naturliga skönhet och vill du förebygga oönskade ålderstecken kan vi hjälpa dig med det med.  Nedan kan du läsa mer om oss.

Dr. Maryam Nirvani 

Maryam Nirvani är legitimerad läkare och specialist inom internmedicin. Hon erhöll sin läkarexamen på Karolinska Institutet 2006, och efter sin allmäntjänstgöring i Småland, vidareutbildat sig till specialist på Karolinska Universitetssjukhus. Nu åtar sig Maryam att leverera förstklassig skönhetsvård, med personliga möten, god kommunikation och anpassade behandlingar.

Maryam har utfört behandlingar med Botox och fillers sedan 2012 och har stor erfarenhet inom området. Hon arbetar även med korrektur av felbehandlingar med Hyalase. Hennes erfarenhet kommer att bidra till din trygghet.

Dalia Eid
Diplomerad skönhetsterapeut och utbildad inom plasma pen, PrP, tandblekning och coolshaping.

Emil Holm
Legitimerad sjuksköterska och certifierad injektionsbehandlare. Till vardags arbetar Emil som ambulanssjuksköterska.

Alba Gezelius
Diplomerad massageterapeut utbildad i klassisk svensk massage i Stockholm. Alba utför avslappningsmassage och djupmassage.

Helene Roos Lillelund
Diplomerad Medicinsk fotterapeut.